Een terrorist is per definitie een moslim

Althans dat laten de media, westerse politici en aanverwante artikelen ons steeds vaker geloven. En wij trappen er ook elke keer weer in met ons stomme hoofd en grote poten. Waarom is een witte man die met een doorgeladen semi-automatisch wapen die een school binnenloopt of een andere man vanuit een gebouw met een doorgeladen semi-automatisch wapen, schiet, gewoon het slachtoffer van het systeem, of iemand die de weg een beetje kwijt is, en waarom wordt een donkerdere getinte man – zeg een moslim – die met een nagelschaartje in de buurt van een gebouw komt, meteen afgeschilderd als een terrorist?

Neen, voor de westerse media staat het meestal al van te voren vast: als een moslim of een anders uitziend figuur, die niet past in het benepen beeld van de geïnfecteerde westerse media en politici, de deur van het eigen huis verlaat en in het politieke domein zich meldt, dan moet dit gewoon een terrorist zijn.

Natuurlijk gaat u me nu afschilderen als een doemdenker, een zwart denker of andere namen die u al voor me klaar had staan, maar als u dat gelooft, vind ik het prima.

Voor de anderen, kijk eens een keertje goed rond. Een witte man die een school binnenvalt met een doorgeladen semi-automatisch wapen – wat onmiddellijk een goed verkopend artikel wordt – en met dat wapen 17 kinderen en leraren doodschiet, zonder blikken of blozen, moet toch gewoon een terrorist zijn. Of misschien heeft u een andere betekenis van het woord terrorist voor de geest, ja, zo komen we nooit bij elkaar natuurlijk.

Instant Islamitische terreurorganisatie
Ok, ik geef u een voorbeeld: IS, ISIS of Daesh, dit zou een terroristische ISLAMitische groepering zijn, echter er schijnen toch al wat zaken voor te komen bij dit gespuis en gepeupelde die onderzocht zouden moeten worden. Het bidden 5 x per dag richting de heilige Kaaba heeft er niet echt ingezeten en het was vaak te zien dat de schertsfiguren van Daesh niet allemaal dezelfde kant uit hebben gebeden. Ten tweede onschuldige burgers doden – moslim of geen moslim – is in de Islam verboden, dat weten we allemaal wel. De leider van Daesh, heer al-Baghdadi, is vaak op foto’s afgebeeld met een gigantische polshorloge. Een echte moslim en zeker een leider, houdt niet van dit soort nep- en bijzaken.

Maar stel dat hij echt een moslim zou zijn, waarom is hij dan nooit opgepakt? Tenslotte is zijn illustere voorganger, Osama Bin-Laden, ook volgens de westerse media gedood. Een artikel van het AD van 16 januari 2018 haalt veiligheidsdiensten aan die al drie keer de mogelijkheid hebben gehad om al-Baghdadi op te pakken of om te leggen.

Openbare inschrijving
Als u het mij eerlijk zou vragen, denk ik dat het toch een beetje anders zit. Volgens mij hebben de westerse veiligheids- diensten op verschillende plaatsen op het (afgeschermde) internet advertenties geplaatst om soldaten te werven. Zo iets in de geest van:

“Internationaal opererende organisatie zoekt getinte mannen van tussen de 20 en 35 die het lef hebben om voor onze organisatie een tijdje in het buitenland een of meerdere CEO’s te beschermen tegen aanvallen van wit-getinte groeperingen. Uitrusting en soldij is bespreekbaar. Personen die eigen machinerie mee kunnen brengen, hebben de voorkeur.”Natuurlijk, of misschien lacht u nu als u dit leest, maar stel dat het waar is. Stel dat er een openbare inschrijving is voor een operatie ergens in een Arabisch land, alleen dat wordt er niet bij vermeld in de advertentie, althans niet zo duidelijk. Natuurlijk zijn er altijd van die waaghalzen, die durfals – mijns inziens idioten, die op zulke advertenties zullen reageren.

Na aangenomen te zijn, krijgen de zogenaamde beveiligers een snelcursus “Hoe word ik moslim, voor dummy’s” – een cursus in twee keer 2 uur – en daarna wat wapenkennis en de blije guppy’s worden uitgezonden naar vreemde landen, waar ze dan lokaal opgevangen worden door zogenaamde beveiligers die er al zijn – natuurlijk lokale agenten van de westerse veiligheidsdiensten – die de nieuwe ‘kameraden’ opvangen en nog het een en het ander bijbrengen over de lokale zaken, zoals gewoonten en politiek. Tevens wordt nogmaals de belangrijkste punten uitgelegd om over te komen als een praktiserend moslim en de zogenaamde islamitische terroristen zijn geboren, gepokt en gemazeld in de fabrieken van de westerse veiligheidsdiensten.

De voor-de-gek-gehouden instant terroristen kunnen later heel gemakkelijk omgelegd worden, want zelf denken ze te sterven voor vlag en vaderland, maar voor de opdrachtgevers van de westerse veiligheidsdiensten zijn het gewoon pionnen die opgeofferd kunnen worden voor het goede doel. En dat goede doel bestaat uit twee delen: 1. Weer een oorlog te beginnen op vreemd grondgebied, zogenaamd tegen islamitische terroristen en 2. Weer land in te palmen en uit te melken, waarbij de lokale bevolking lijdt onder het geld verdienen door olie en diamanten en vaak ook drugs te verhandelen en af te voeren.

En nu durft u de gemiddelde, de gewone moslim op straat nog een terrorist te noemen? Ik heb hierboven maar een verhaaltje geschetst zoals het mogelijk zou kunnen zijn, maar wees er op voorbereid dat het heel dicht bij de waarheid zou kunnen zitten.

U wordt voor de gek gehouden
Denk nog maar eens rustig na over de zogenaamde aanslagen van 9/11; ik zet mijn vraagtekens bij het feit dat er in Afghanistan, in de spelonken van de grotten, een zogenaamde terroristische leider zou hebben gezeten die vier vliegtuigen mijlenver een aanslag heeft laten uitvoeren, zonder dat hij de punten van de aanslagen ooit had gezien. Nee, sorry dit verhaal gaat er bij mij niet in. Zo zijn er meer vraagtekens bij dit verhaal te zetten, wat bij mij oproept of het mogelijk een inside job was geweest.

Laten we met zijn allen afspreken dat we die blanke idioot die 17 mensen heeft doodgeschoten ook gewoon een terrorist noemen, sterker nog, laten we een wet aannemen, die regelt dat mensen geen wapens in bezit mogen hebben, dragen, kopen of verhandelen, anders dan voor de uitvoering van hun werk om de burgers te beschermen.

© KhamakarPress / 24.02.2018

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s